Россия

Россия
Моя фазенда

суббота, 23 августа 2014 г.

Кримська «влада» вже відправила 900 біженців з Донбасу в Сибір, – ЗМІ

субота 23 серпня, 2014, 04:50

Найближчим часом усіх біженців вивезуть з півострова.Усіх біженців виселять з Криму в Росію. Люди дізнаються, куди їх везуть, лише в останню мить.

900 біженців зі Сходу України, які в Криму рятувалися від війни, вчора відправили в Іркутськ, – повідомляє ТСН.

Люди дізнаються, куди їх везуть, лише в останню мить. Обирати регіон для переселення їм не дають. Довга подорож стартує в Сімферополі. Переселенців везуть спочатку на керченську переправу, звідти – поромом на Кубань, а відтак потяги доправляють їх до нового місця проживання.

Самопроголошена кримська влада обіцяє за кілька днів вивезти з півострова всіх біженців. А їх там близько 10 тисяч.

«Ми запитали, в які міста будуть відправляти. Нам сказали, що вони самі не знають – це буде оголошуватися за дві години до відправлення. Куди ми їдемо, ми не знаємо», – каже Наталя Хрольова, біженка з Луганська.

«В Сибір ми б не хотіли їхати, тому що у нас діти, клімат може ним не підійти – вони хворітимуть. Ми люди південні, у нас клімат такий же як і тут, в Сімферополі», – додає Петро Железогло, біженець з Луганська.

«Сказали, що нас вже повно біженців, будуть нас на материк відправляти. Звичайно, не хочеться, де білі ведмеді...», – ділиться своїми думками Олена Рамбовська, біженка з Донецька.

Михайло Шеремет, «віце-прем’єр» самопроголошеної влади Криму, зізнався, що біженців везуть туди, де вони не хочуть бути – в Сибір.

«Сьогодні ми відправляємо 900 осіб в Іркутськ. Як ви самі розумієте, соціальна складова набагато вище на материковій частині Росії, ніж у нас тут на півострові, тому що ми самі перебуваємо на стадії формування», – сказав він.

Нагадаємо, ООН повідомила про 190 тисяч біженців, які залишили свої домівки в зоні АТО та Криму. 

http://zik.ua/ua/news/2014/08/23/krymska_vlada_vzhe_vidpravyla_900_bizhentsiv_z_donbasu_v_sybir__zmi_517183

Комментариев нет:

Отправить комментарий