Россия

Россия
Моя фазенда

воскресенье, 31 августа 2014 г.

У Пскові побили місцевого депутата від «Яблука», який розслідував загибель російських десантників

субота 30 серпня, 2014, 01:07

У російському Пскові напали на депутата обласних зборів від партії «Яблуко», редактора газети «Губернські новини» Льва Шлосберга.

Про це у своєму Twitter повідомив лідер фракції «Яблуко» Григорій Явлінський, інформує Радіо Свобода.

«Вчинено напад на лідера псковського «Яблука» Льва Шлосберга. У нього серйозна черепно-мозкова травма. Вважаю, що напад на Шлосберга пов’язаний з його розслідуванням щодо відправки псковських десантників в Україну», – написав Явлінський.

Шлосберг був одним з перших у Росії хто почав говорити про доставку так званих «двохсотих», російських солдатів, які загинули на Донбасі.

Ось що у вівторок розповів Лев Шлосберг Радіо Свобода про похорони російських десантників у селі Вибути під Псковом 25 серпня, які начебто загинули за невідомих обставин.

«Мені написав мій знайомий, військовослужбовець, ми з ним знайомі кілька років, який служив у Пскові, у 76-й дивізії, і зараз служить в іншому регіоні Росії. Він служив разом з Леонідом Кічаткіним, особисто знає цю людину, вони майже ровесники, і він написав: «Леонід загинув, у понеділок похорон» і просив бути на прощанні. Цей лист збігся у часі з тією інформацією, яка була опублікована дружиною Леоніда Кічаткіна про його загибель і похорон у понеділок. Потім ця сторіночка була видалена повністю, а записи про похорон на сторіночці самої дружини були знищені, і там з’явилися сфальсифіковані записи про те, що він живий і здоровий», – розповів Шлосберг Радіо Свобода.

На сторінці Льва Шлосберга у Facebook наразі міститься багато дописів із словами підтримки та побажаннями швидкого одужання.

http://zik.ua/ua/news/2014/08/30/u_pskovi_pobyly_mistsevogo_deputata_vid_yabluka_yakyy_rozsliduvav_zagybel_rosiyskyh_desantnykiv_519041

Комментариев нет:

Отправить комментарий