Россия

Россия
Моя фазенда

вторник, 26 августа 2014 г.

Регулярні війська РФ вторглися в Україну і просуваються до Новоазовська, – журналіст

вівторок 26 серпня, 2014, 19:56

Регулярні війська Росії вторглися в Україну з боку Таганрога і вже обладнують блокпости.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військовий журналіст Роман Бочкала з посиланням на прикордонників.

«Російські регулярні війська вторглися на територію України з боку Таганрога. Про це повідомляють прикордонники і бійці добровольчих батальйонів, які зараз в тому районі. З боку Росії увійшли 30 танків, легкобронбована техніка і жива сила. Вони знаходяться на 8 кілометрів вглиб української території. Контролюють 6 прикордонних сіл. Зокрема, такі як Маркіно, Щербак, Рози, Люксембург»,- написав він.

За інформацією військового журналіста, ворог будує блокпости, залишаючи на кожному з них 3 танки і 2 БТР, особовий склад рухається далі.

«У передмісті Новоазовська чутні постріли. На захоплених територіях, російські військові не приховують відзнак. Слідом за ними з території Російської Федерації увійшли представники ДНР. Вони просять місцеве населення кілька днів перечекати «неспокійну ситуацію» і обіцяють, що потім «все буде добре, буде своя республіка»«, – повідомляє Бочкала.

За його словами, українські військові змушені відступати під натиском артобстрілів,у тому числі з установок «Град».

Є втрати серед прикордонників і бійців батальйонів тероборони, а також є тяжкопоранені. «Наші бійці просять підмогу і важку техніку. Інакше, кажуть, не зможуть утримати Новоазовськ. У разі втрати Новоазовська, дорога на Маріуполь, за їх словами, буде відкрито», – повідомляє журналіст.

http://zik.ua/ua/news/2014/08/26/regulyarni_viyska_rf_vtorglysya_v_ukrainu_i_prosuvayutsya_do_novoazovska__zhurnalist_517910

Комментариев нет:

Отправить комментарий