Россия

Россия
Моя фазенда

вторник, 26 августа 2014 г.

Бійці Нацгвардії на новій бронетехніці, яку представили на параді, відбули у зону АТО

вівторок 26 серпня, 2014, 20:10

Військовослужбовці першої оперативної бригади Національної гвардії України на новій броньованій техніці відбули сьогодні для виконання службово-бойових завдань у зону проведення АТО. Саме ця техніка була представлена українцям під час параду на День Незалежності України.

Як повідомили IA ZIK у прес-службі Нацгвардії України, дехто із військовослужбовців вже вдруге вирушає захищати східні кордони нашої країни.

Заступник командира другого оперативного батальйону бригади НГУ Олександр розповідає, що впродовж останнього місяця у підрозділі відбувалося бойове злагодження, багато уваги приділялося тактичній та тактико-спеціальній підготовці. «Зараз ми їдемо на Схід, щоб із честю виконати свій обов’язок: захистити рідну країну, рідну землю і повернемося додому з перемогою», – впевнений Олександр.

«У нас гарний бойовий настрій, ми добре підготовлені та екіпіровані, – каже молодший сержант Ігор Глущенко. – Дружнім колективом ми їдемо захищати Батьківщину від терористів. Ми обов’язково переможемо!».

Як зазначається, серед військовослужбовців – мешканці різних регіонів країни. Зараз їх об’єднує одне велике бажання – захистити рідну землю від терористів та зовнішнього ворога.

Сергій – народився та виріс у Донецьку. Знаючи, що зараз на Донеччині коять терористи, хлопець стає все сумнішим: «Зараз я відчуваю якісь змішані почуття: з одного боку я із великим почуттям відповідальності вирушаю додому, аби звільнити й моє рідне місто від злочинців-загарбників, але мені надзвичайно гірко, що в Україні війна й гинуть люди. Ми просто зобов’язані перемогти у цій війні і захистити українців».

У одному строю з побратимами – майстер спорту із боксу, старший солдат за контрактом Артем Усік. Хлопець має за плечима численні перемоги на ринзі українського та міжнародного масштабу. Він добровольцем вирішив йти до зони АТО: «Я бажаю проходити службу в колективі, у якому знаходжуся понад два роки. Тут всі надійні хлопці, ми надзвичайно дружні. Наш дух бойовий й їдемо ми на Схід лише за перемогою. Іншого просто не дано».

«Техніка пройшла відповідне тестування фахівцями та готова до здійснення маршу, ми перевірили технічний стан кожної одиниці транспортних засобів, – розповідає заступник начальника управління логістики Головного управління Національної гвардії України полковник Володимир Баштовий. – Вся техніка заправлена пальним, має відповідне озброєння та спорядження».

http://zik.ua/ua/news/2014/08/26/biytsi_natsgvardii_na_noviy_bronetehnitsi_yaku_predstavyly_na_paradi_vidbuly_u_zonu_ato_517912

Комментариев нет:

Отправить комментарий