Россия

Россия
Моя фазенда

вторник, 26 августа 2014 г.

РНБО: На кордоні України з РФ – скупчення військової техніки

вівторок 26 серпня, 2014, 18:58

Поблизу Гукова (Ростовська обл., Росія) зосереджена російська військова техніка, зазначають в інформцентрі РНБО.

«На кордоні з Україною неподалік Гукова Ростовської області Російської Федерації виявлено близько 100 одиниць військової техніки, зокрема танки, БМП, вантажівки, системи «Град», які, ймовірно, планують відправити в Україну», – сказав спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу у вівторок увечері.

Стосовно проведення АТО він зазначив, що українські військові утримують оборону на головних напрямках контратак бойовиків. Так, Збройні сили України у взаємодії зі спецпідрозділами МВС та Національної гвардії України виконують завдання з пошуку, роззброєння, знищення терористів та диверсійних розвідувальних груп російських найманців у населеному пункті Родакове (Луганська обл.). Українські піхотинці також проводять пошуково-ударні дії у напрямку Комісарівка-Алчевськ.

А.Лисенко також повідомив, що у вівторок нова бригада Нацгвардії України разом зі штатною бронетехнікою відбула для виконання бойових завдань у зону проведення АТО. Частину цієї техніки було представлено під час параду на День Незалежності України, пише Інтерфакс.

http://zik.ua/ua/news/2014/08/26/rnbo_na_kordoni_ukrainy_z_rf__skupchennya_viyskovoi_tehniky_517899

Комментариев нет:

Отправить комментарий