Россия

Россия
Моя фазенда

четверг, 28 августа 2014 г.

Путін ступив на шлях війни і готовий йти ним до кінця – спікер Єврокомісії

27 серпня розпочалася відкрита російська агресія проти України, в якій прослідковується «кримський сценарій».

Таку заяву на своїй сторінці у Facebook зробив спікер Єврокомісії у Києві, чеський дипломат Давід Стулік, інформує ТСН.

Він зауважив, що ця агресія триває вже довгий час, починаючи з подій в Криму, але, на його думку, зараз стає зрозумілим, що кримський сценарій росіяни намагаються втілити і на материковій частині України.

«Як тільки ви починаєте розуміти логіку агресора, ви в кінцевому підсумку приходите до висновку, що це мало статися. Путін повинен йти цим шляхом до самого кінця...», – пише Давід Стулік.

Спікер Єврокомісії каже своїм західним колегам, що «підхід страуса» до цієї ситуації буде найменш корисним: чим більше поступок робити агресорові, тим більший апетит в нього зростає. І врешті решт війна дістанеться не тільки України, а й інших європейських країн.

«Завтра ми можемо зіткнутися з повномасштабною війною. А післязавтра, ми, в деяких частинах Заходу, можемо стати суб’єктами подібної агресії. Сьогодні це Україна, завтра це може бути у вас і в вашій країні», – вважає Давід Стулік.

Чеський дипломат всіх європейців, які вірять в сили європейських цінностей, гасел і принципів, діяти і реагувати адекватно до російської агресії.

«Одного разу наші діти запитають нас, що ми робили в ці дні. Так давайте збережемо нашу свідомість чистим перед нашими дітьми», – написав спікер Єврокомісії.

Нагадаємо, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі назвав агресію Росії вторгненням і війною.

http://zik.ua/ua/news/2014/08/28/putin_stupyv_na_shlyah_viyny_i_gotovyy_yty_nym_do_kintsya__spiker_yevrokomisii_518346

Комментариев нет:

Отправить комментарий