Россия

Россия
Моя фазенда

понедельник, 25 августа 2014 г.

Російські війська вторглися на територію України і йдуть на Маріуполь, – ЗМІ

понеділок 25 серпня, 2014, 09:19

Вранці 25 серпня колона російських військ увійшла на територію України, почала обстрілювати Новоазовськ і рушила на Маріуполь.

Про це ТСН повідомив Дмитро, службовець військової частини 9937 Донецького прикордонного загону.

«Ми спостерігали, як російський десант зайшов з боку кордону через поля. В колоні були танки, БТР і «Камази». Вони розташувалися на полі між селами Щербак і Маркіне, трохи вище пункту пропуску «Новоазовськ». Їх дозор і кілька танків висунулися в район селища Рози Люксембург», – розповів прикордонник.

Російські війська увійшли вглиб території України на 4-5 км, а дозор пройшов трохи далі – на 10 км. Українські прикордонники відступили, відстань між ними і військами агресора – 3-4 км. Наші військові нарахували не менше 10 танків, на БТРах – прапори десанту.

«Ми – піхота, а проти нас танки, БТР і артилерія. Оборону тримати при наступі ми ще зможемо, якщо буде наступати піхота, посилена БТРами, але не при наступі танків», – каже Дмитро.

За словами прикордонника, росіяни почали обстрілювати їхні колишні позиції під Новоазовськом, колона рушила по прямій дорозі на Маріуполь.

У той же час, в прес-службі Донецького прикордонного загону ТСН сказали, що не володіють інформацією про вторгнення російських військ.

Нагадаємо, на Луганщині прикордонники дали бій бойовикам, які намагалися прорватися з боку РФ.

http://zik.ua/ua/news/2014/08/25/rosiyski_viyska_vtorglysya_na_terytoriyu_ukrainy_i_ydut_na_mariupol__zmi_517421

Комментариев нет:

Отправить комментарий