Россия

Россия
Моя фазенда

суббота, 23 августа 2014 г.

Прес-центр АТО: З боку РФ в Україну спробувала прорватись диверсійна група

субота 23 серпня, 2014, 21:48

Сьогодні, 23 серпня, прикордонним загоном в районі Біловодська Луганської області в напрямку села Деркулівське з боку Російської Федерації була спроба прориву диверсійної групи.

Про це інформує прес-служба АТО на сторінці у Facebook.

Групу диверсантів прикордонники обстріляли та вимусили відступити. Один з російських спецпризначенців був поранений та залишив на місті бою рюкзак. У рюкзаку знайдено приціл снайперський нічного бачення, однострій, печатки, балаклава, шнур альпініста, дві пачки набоїв.

Також на ділянці населених пунктів Побєда, Ульянівське з боку Російської Федерації державний кордон України перетнула колона в кількості до 5 БМП та до 20 вантажних автомобілів. Однак терористи натрапили на спротив українських прикордонників, які вступили в бій з порушниками.

Як стало відомо з джерела, наближених до терориста на призвісько Чечен, підрозділи кадирівців, які перебувають на теренах України, проводять допідготовку після невдалого проведення антитерористичної операції в Осетії. Було виявлено низку недоліків у підготовці бойовиків.

Армійська авіація Збройних Сил України сьогодні здійснила низку вильотів з евакуації поранених та доставки гуманітарних вантажів.

Основні зусилля сил АТО зосереджені на виконанні завдання з ізоляції кризового району Городище, вздовж державного кордону, Ізвариное, Краснодон, Червона Поляна, Колпаково, Красний Луч, Вахрушево, Петровське, Перевальськ, Зимогір’я, Слов’яносербськ, вздовж річки Сіверський Донець.

Також продовжились обстріли позицій Збройних Сил України поблизу населених пунктів Червона Поляна, Земляне, Станично-Луганське, Новогригорівка, Новгородське, Новоіванівка, Кутейниково.

http://zik.ua/ua/news/2014/08/23/prestsentr_ato_z_boku_rf_v_ukrainu_sprobuvala_prorvatys_dyversiyna_grupa_517286

Комментариев нет:

Отправить комментарий