Россия

Россия
Моя фазенда

пятница, 6 февраля 2015 г.

Бойовики «ЛНР» з «Градів» і мінометів обстріляли Щастя, Попасну та Станицю Луганську

п'ятниця 06 лютого, 2015, 10:43

Вчора, 5 лютого, близько 22.00 на Луганщині бойовики з Веселої Гори випустили по Щастю десять мінометних мін, які вибухнули в районі ТЕС поблизу мосту через Сіверський Донець. Перебитий магістральний газопровід, без газу залишається місто й п’ять сусідніх сіл.

РСЗВ БМ-21 «Град». Фото: report.if.ua

РСЗВ БМ-21 «Град». Фото: report.if.ua

Про це повідомляється на сайті голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

Водночас, як зазначається, теплоелектростанція працює в нормальному режимі, світло, тепло та вода в місті є.

Крім того, у Попасній внаслідок прямих влучень артилерійських снарядів згоріли два житлові будинки. Після обіду по місту випустили кілька десятків реактивних снарядів з «Градів», які вибухнули на околицях. Ніхто з мирних жителів не постраждав, електроенергія, вода та газ у місті є, за винятком мікрорайонів, де системи життєзабезпечення перебиті обстрілами. Зараз у Попасній не стріляють.

Також серед ночі двічі накривали мінометними мінами Трьохізбенку. Пошкоджено близько десяти житлових будинків, інформації про постраждалих серед мирних жителів немає.

У Станиці Луганській бойовики обстріляли з мінометів та артилерії залізничну станцію «Кіндрашівська Нова»: пошкоджені залізничні колії та локомотивне депо, зруйнований тепловоз. Райцентр і сім сусідніх сіл залишаються без електроенергії, центральної води та опалення.

http://zik.ua/ua/news/2015/02/06/boyovyky_lnr_z_gradiv_i_minometiv_obstrilyaly_shchastya_popasnu_ta_stanytsyu_lugansku_562186

Комментариев нет:

Отправить комментарий